onsdag 17. september 2014

På tjukken igjen


Lenge siden sist. Får begynne med å beklage min fraværenhet. Blogging har ikke stått på prioriteringslisten på en stund, men håper det endrer seg nå som jeg er hjemme og har litt mer tid :)

Vi venter en liten gutt til!
Jeg er i skrivende stund 24 uker på vei. 
Vi har vært tilbakeholden med å publisere graviditeten. Det er mye tanker rundt det å være gravid igjen og jeg er selvsagt utrolig redd for en gjentakelse av tidligere opplevelser.
Til forskjell fra graviditeten med Wilhelm og nå, er at jeg er mye tryggere på med selv. Jeg vet mer hva jeg kan forvente og hva jeg har krav på i svangerskapet. Jeg har stått på Fragmin og Albyl-E siden begynnelsen av svangerskapet i motsetning til forrige svangerskap hvor jeg nærmest måtte kjempe meg til nødvendige medisiner. Bare det har gjort den første tiden mye lettere.

Jeg fikk også tildelt  time på KK til doppler undersøkelse tidlig i svangerskapet. Bare det har vært betryggende og vite at de faktisk har meg i systemet på KK og viser at de har tenkt å gi meg god oppfølging. Jeg var på doppler undersøkelsen på mandag som var og alt står bra til. Gutten er stor og har en estimert vekt på 786 gram :) 
Kanskje jeg får en liten prins over 3 kg denne gangen?


Lille Trille Wilhelm vokser og gror og er ikke trillende rundt lenger. (Kanskje på tide å sløyfe lille trille ;) hehe) . Han freser rundt med stadig gode påfunn. Han er ikke redd for noen ting og klatrer på alt som klatres kan (til min store frustrasjon, for jeg er på randen til nervesammenbrudd når han holder på).
Han begynte i barnehage i begynnelsen av august og jeg ser at det har gjort han godt. Han stortrives sammen med de andre barna og tantene som jobber der. Han er litt av en utforsker og skal prøve alt.Tommygutten er begynt i fjerde klasse, tar bussen til og fra skolen og er blitt skikkelig stor. Nå har han begynt på breakdance og speider og er blitt en travel kar. Han er verdens BESTE storebror. Han diller, duller, leker og koser med Wilhelm og, Wilhelm bare digger han! 
(jeg synes det er litt urettferdig men Tommy får mye mer kos av Wilhelm enn hva jeg får..)

Vell, det var en liten-stor nyhet og oppdatering fra meg :)
Ha en fin dag!!

9 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med graviditet, kjempe godt å se at du får oppfølging nå gjennom svangerskapet, lykke til med resterende venting :) <3

  Gratulerer klem fra meg :) <3

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det Lilly :)
  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Det er en spennende tid du har foran deg.
  Ønsker deg et godt svangerskap.

  SvarSlett
 4. Oi! Nå er det så lenge siden jeg har vært innom bloggen din, har jo vært totalt fraværende nokså lenge , men så kommer jeg inn til dette fantastiske innlegget! SÅ herlig og store gratulasjoner herfra. Jeg håper du og lille i magen har det fint :)Så spennende, og jeg kan forstå det rører seg mange tanker hos deg rundt dette...Heier på deg og ønsker deg nå en fin adventstid. klemmer din vei

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Spirea.
   Kjekt å lese fra deg igjen!! Har ikke vært den mest aktive selv den siste tiden, så forstår deg fullt ut ;)
   Lille Cedric er kommet til verden og vi er for tiden hjemme og bare nyyyyter fridager, god mat og familietid :)

   Håper deg og dine har hatt en fin jul og ønsker deg et godt nyttår :)

   Klem fra meg til deg :)

   Slett
  2. Å, så herlig å høre om den lille som er kommet til verden. Bare nyt dagene, kos dere og jeg ønsker det aller, aller beste for dere alle i tiden fremover. Mange goe klemmer <3

   Slett
 5. Hei :)
  Har blitt lite tid i blogg land i det siste. Men nå tenkte eg på deg, og måtte inn å se etter deg. Håper eg kan si gratulerer med en liten en, og at dere har en kjempe fin julefeiring ! :)
  God klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det Åshild. Her er lille Cedric kommet til verden :) Kommer nok en oppdatering med tid og stunder, men foreløpig koser vi oss med å bare ikke gjøre noe ! ;)

   Ønsker deg godt nyttår til deg og dine .

   Klem fra meg

   Slett
  2. Så kjekt å høre, Gratulerer med lille Cedric ! :) Gleder meg til å høre mer, men kos dere masse med å ikke gjøre noe, så lenge. Det er veldig viktig en stund ;) Og et kjempe godt nytt år til deg og familien ! Klem

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...