Englemamma?


Nettsamfunn og støttesider
Det finnes heldigvis nettsamfunn og støttesider for dem som opplever tragedien å miste et barn. Jeg legger ut dem jeg kjenner til under her.
Og husk,-terskelen er ofte høy for å ta kontakt med andre i samme situasjon, men når den barrieren først er brutt åpner det seg en ny verden, en verden du ikke er alene i.

Englesiden Lukket forum
Erfaring: Jeg meldte meg tidlig inn i dette forumet. Det tror jeg var det smarteste jeg kunne gjort i den ferske og brutale sorgen. Der inne møtte jeg mennesker som visste hvordan jeg hadde det og mennesker jeg kunne dele hva som helst med. Den første tiden ble englesiden en stor del av min sorg-støtte. Jeg kan ikke får skryte nok av den siden og de fantastiske personene som er der.
Landsforningen uventet barnedød
Erfaring: Jeg tok kontakt med LUB vel tre måneder etter Oleander døde. De har gitt meg god støtte i form av samtaler på telefon. De har tatt kontakt med jevne mellomrom, også under svangerskapet med Lille Trille for å høre hvordan jeg hadde det.
Et barn for lite
Foreningen er en livsnøytral organisasjon som drives av frivillige som selv har mistet barn. De tilbyr sorggrupper, individuelle samtaler, lokal og fylkeslag hvor det blir arrangert sosiale og faglige treff for foreldre som har mistet barn.
Foreningen er basert på frivillig arbeid og drives av støtte fra medlemmer. Det er også mulig å støtte dem uten å være medlem hvis man ønsker det.
Tre til fire ganger i året blir det sendt ut medlemsblad.
Er det noen som ønsker å ta en titt på deres nettside er det bare å trykke HER. 


Grupper på facebook (søk etter):
For oss engleforeldre
Små føtter setter dype spor
ENGLESIDEN

Fine blogger skrevet av englemammaer:

AMELIE 78
Life is
Eirinmor
Det vi fikk og mistet
Stein i lomma
Englemammashverdag
Helenenathalie
November stormer
2 barn for lite
Mayto
Lille porselensdukke
Laurap79
To i himmelen to på jord
Livet etter krybbedød
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...