Om bloggenJeg opprettet Molar85 i fjor (2012) like etter at Oleander engelen min døde. Jeg var/er ikke så flink å snakke om sorgen så derfor valgte jeg å skrive om den isteden. Bloggen har vært mitt sted for bearbeiding, alenetid og mitt tilfluktsted alene, sammen med alle dere andre. Jeg har søkt likesinnede, hatt behov for å dele og søkt aksept for meg, mine følelser og min døde sønn.
Mine fabuleringer og tanker ser jeg etter hvert har tatt en litt annen vending og Molar85 er begynt å ligne mer og mer på en mammablogg.
Ettersom jeg er kommet dit hen i min sorgprosess at jeg godtar at sorg og glede går hånd i hånd vil jeg ta dere videre med i min hverdag hvor dager er preget av lyse glade farger og ikke bare de triste og mørke. Jeg vil skrive om det som inspirerer meg, om mine interesser og de små og store øyeblikk som fanger min oppmerksomhet.
Like fullt er en stor del av bloggen viet til min vakre sønn Oleander og jeg vil fortsette å skrive om han, om opplevelsene som har vært og kommer, om følelser og tanker.
Jeg håper også at jeg kan bidra til å hjelpe andre som har opplevd og opplever det samme som meg ved å dele mine tanker, følelser og sorg.
Ta gjerne en titt i arkivet. Jeg startet skriveriet kun få uker etter at Oleander kom stille til verden, men opprettet ikke bloggen før i mai så det jeg skrev like etter og frem til jeg opprettet bloggen er lagt ut i mai måned.
Send meg gjerne en e-post eller en melding på Facebook siden min hvis det skulle dukke opp noen spørsmål eller hvis du kjære leser har noe på hjertet.
Mange klemmer fra meg
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...