onsdag 4. september 2013

Lille trille; Oppdatering og bilder



Det er vel på tide med en liten oppdatering og litt bilder av Lille Trille som ikke er så liten lenger. Han vokser og gror og nærmer seg 8 måneder. I går var det ny helsekontroll, og han veier nå den nette sum av 9,8 kg.
Han er blitt hele  70cm lang og er på god vei til å vokse ut av alle klærne som er i kommoden.
Det er ikke lenge før mor på ut på shopping igjen og ha full gjennomgang i skuffene!


Alle småbarnsforeldre kjenner vel til den stadige utbyttingen av klær som følger disse småtrollene som vokser i reser-fart.


Bildene over er tatt i dag etter kveldsbadet. Selvom han ser veldig blid ut på bildene er det neimen ikke fryd og gammen når gutten skal vaskes. Han HYLER alt han kan og han HATER å bade. 
Kan med hånden på hjertet fortelle at dette er absolutt IKKE favoritt aktiviteten hans!


Selv om gutten ikke kryper enda har han en egen evne til å komme seg rundt på. Han ruller fra rygg til mage og fra mage til rygg, og er det en leke i nærheten han vil ha tak i klarer han å rulle seg nærmere. Er ikke alltid denne rullingen er like effektiv og da viser han sitt temperament gitt. Han er en gutt med vilje!


Det ser ikke ut til at han kommer til å krype med det første, men vi har heldigvis ikke hastverk.


Bildet ovenfor er tatt i sommer på en solskinnsdag. Lille Trille synes det er så vanvittig gøy å klappe (knipe, lugge, klore) Mille. Hun stakkars synes ikke denne påtvungen kose-stunden er like gøy.


Hun er en snill hund og finner seg i det meste. Vi passer godt på at han ikke gjør henne noe vondt, og at hun kan luske seg vekk når det blir for mye.

Syntes Lille Trille var så utrolig søt på bilde ovenfor.Han ser ordentlig lur ut (tror egentlig at han hadde tenkt noe helt annet enn å bare klappe Mille næmlig).

9 kommentarer:

  1. For noen herlige bilder av den lille.. eh store gutten !! ;) Og ja han ser ut som en skikkelig luring, det smilet er jo priceless !! ;) Kan forstå det kan være stress med en som ikkje liker å bade.... men det er ikkje bare bare å ha ei som ELSKER å bade heller, det er en makt kamp å få ho opp av badekaret ;)
    Klem

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehe...Bading kan vell være en utfordring for de fleste enten det nå er sånn eller sånn :)

      God helg!
      Klem

      Slett
  2. Så fin han er , bare så søt da !!! L

    SvarSlett
  3. Jeg prøver igjen..... Hælledussen, så skjønn gutt. Jeg får lyst på en baby til, selv om det toget har gått for lengst. Kos deg masse, og ha en super dag... mette

    SvarSlett
  4. kjære fine du :) så herlig med en oppdatering på sønnen din....8 mndr gammel - og til å spise opp <3 Nydelig er han, og jeg kan bare ikke unngå å bli babysjuk...<3 Jeg håper dagene dine er fine - at du nyter dem, sammen med din fine - og at dere nå får en fin helg sammen. mange klemmer fra meg <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Dagene er fine! Jeg nyter det å faktisk ha ordentlig helg for første gang på noen år. Helgen blir litt ekstra god når hverdagene er fylt opp med jobb og plikter :)
      God helg til deg og dine også
      Klem

      Slett
  5. Det siste bildet var veldig flott, fortjener en plass på veggen?

    Her jeg bor er det ennå godt og varmt ute, det gjør at høsten er lettere å godta.

    Babyer vokser fort, det var nesten så jeg bodde i klesbutikken, følte jeg.

    Ønsker deg fine dager med den lille!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...