mandag 8. april 2013

Familie-fotografering Lørdagens aktivitet var familie-fotografering. Min venninne som har både svart og hvit bakgrunn og ikke minst god plass i stuen har tatt bildene (så tusen takk til deg:). Det er ikke lett å få alle til å se samme vei, ikke blinke, smile med tennene osv, men resultatet ble bra. Tommygutten er seg selv lik og synes det er veldig festlig og tulle å fjase, så litt tullebilder ble det også.
Søndag skulle være den store ryddedagen hvor vi blant annet skulle sortere og organisere i garasjen, hive boss, vaske hus og jeg skulle plante de siste frøene så de er klar til å settes ut når den tid kommer, men her ble det ikke gjort stort. Alle var skikkelig i søndagsmodus, far slappet av på sofaen, barna var oppe på rommene sine og spilte å så på film, mens jeg koste meg med redigering av bilder.
Jeg har kun brukt photoscape og picasa og jeg ser at på noen av bildene har vi fått en veldig fin gyllen farge..kremt.., men nå har jeg ikke photoshop og ikke kan jeg det heller så det ble bare så det ble. Noen av bildene ble jeg forøvrig VELDIG fornøyd med.
Her kommer bildene. De to bildene over har jeg ikke brukt clone stamp på hele bakgrunnen så derfor har jeg ikke fått bakgrunnen helt hvit. Jeg har kun fjernet skygger og ansiktene fikk litt mye glød ettersom jeg ikke helt klarte å regulere lysmengden så både bakgrunn og vi ble fine.
Bildet under ble derimot mye bedre.


Fra venstre er min mann, så meg og lille trille Wilhelm, Tommygutten og bonusgutten min

 
                             Nydelige vakre gutter

  '

    

Jeg har tatt mange artige bilder av Tommygutten, men har ikke redigert de enda. Så nytt bilde-ras kommer om ikke så alt for lenge.

I slutten av april skal jeg på fotokurs og det gleder jeg meg veldig til. Jeg har alltid vært glad i å ta bilder, men etter Oleander døde er det blitt ekstra viktig for meg. Min opplevelse med dødfødsel og død har satt dype spor i meg og jeg ser at det følger meg ofte i hverdagsaktiviteter og tanker. Jeg er blitt ekstra redd for å miste de som betyr mest for meg og føler meg mer "utsatt". Derfor betyr det så mye for meg å kunne forevige øyeblikk og skape minner.

Ha en fin mandag :)

4 kommentarer:

 1. SÅ FLOTTE BILDER <3

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder og så mange fotogene folk da , alle er jo bare så fine !!! Lille trille tar alikevel kaka, han er bare så nydelig !! Så søt med det skøyeraktige ansiktet og de fine øynene.............L

  SvarSlett
  Svar
  1. ja, han er super herlig! Blir ofte sittende å bare stirre på han for han er så skjønn. Lille trillen <3

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...