tirsdag 9. juli 2013

Wilhelm sin dåp

Her er bildene fra dåpen. De kommer sent men godt :)


Lille trille var ikke videre begeistret da han fikk vann på hode.

Det oppsto et lite pinlig øyeblikk da presten sa feil navn. Wilhelm ble plutselig til Patrick. Jeg kremtet høy, hun så på meg litt undrene siden jeg avbrøt henne midt i sin faste dåpstale. " Han heter Wilhelm".
 Det er nok første og siste gangen jeg får se en prest rødme.


Morroklompen min måtte selvsagt putte hele hånden ned i døpefonten. Han måtte kjenne om vannet var iskaldt som han sa. Yeessda...sier ikke mer.


Sliten liten gutt i kirken som venter på at gudstjenesten skal bli ferdig. Det er godt at pappaen har en god skulder og hvile på.


Syntes dette bilde var så koselig. Lille trille i dyp konsentrasjon.


Her står vi utenfor kirkedøren. Fikk dessverre ikke bilder av alle guttene samlet. Tommygutten som er full av fart og spenning, hadde lopper i blodet som løp løpsk etter en og en halv time i kirken så borte vekk var han. Bonusgutten ble sendt på leting, men ingen Tommy i sikte. Når han endelig ble funnet var besøket kjørt opp til lokalet og vi måtte skyndte oss etter. 


Jeg har prøvd å gjøre dekoren så rimelig så mulig. Det meste er handlet på Nille og Ikea med unntak av servietter og navneskilt som er handlet hos Løiten lys. Her er dåpskaken. Kake-dekoren er laget i marsipan. På varme kvelder er det IKKE lett å forme marsipan, bare så det er sagt.  Den smelter nemlig. 


Lille trille fikk mange flotte gaver. Sparebøsse, sølvbestikk, hjerteramme, album, penger og mye mer.


Uten mat og drikke duger helten ikke.
Det er ikke bare bare å være dåpsbarn med masse inntrykk, mye oppmerksomhet og ingen vante rutiner.


Like blid er han. Bildet er tatt på slutten av dagen under oppryddingen i lokalet. Tror han også syntes det var godt meg litt ro rundt seg.4 kommentarer:

 1. Har du laget den kaken selv??? I tilfelle er jeg stum av beundring, den var helt fantastisk fin!!! Og så flott bord, flink du er :-) Gratulerer med vel overstått dåpsdag, regner med du har fåttsenket skuldrene litt nå når dagen er over.
  Ha en fortsatt finfin sommer :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. He he. Ja den er hjemmelaget. Kan jo gjerne kalles nybegynnerflaks ;)
   Det var en fin dag, men det var jammen godt når den var overstått også. Det er alltid litt kavete med slike dager selv om det er koselig.

   Finfin sommer til deg også :)

   Slett
 2. Så kjekt å sjå ! Flotte bilder av en skjønne familie ! ;) Gratulerer med overstått dåpsdag! Og eg må og sei du er utrolig flink som har laget DEN kaka!!
  Sommer klemmer til deg ;)

  SvarSlett
 3. Det så ut som en meget bra dag :)
  Nydelig kake og kjempefint pyntet til fest! Og ikke minst en flott familie. Lille Wilhelm er bare skjønn!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...