fredag 16. august 2013

Gjesteinnlegg; Hvis noen mobber andre


Det nærmer seg skolestart for store og små. Vi voksne har jo en gang i tiden vært liten og vet det ikke alltid er lett å være liten. Vi vet også at barn ikke alltid er like greie med andre barn. Tommygutten har opplevd at ikke alle barn er greie. Han har opplevd at det kan være vanskelig å gå på skolen.
Lille store gutten min ønsket å dele noen ord om mobbing. Jeg som den stolte moren jeg er, deler så gjerne mitt barns ord som han har skrevet helt selv på bloggen.

Gjesteinnlegg; Tommygutten om mobbing

Vis noen mobber andre så skal jeg hjelpe di. Hvis jeg blir mobbet så løper jeg vek og sier i fra. Selv om lærerne sier ifra så mobber de forsatt. Når de erter så slår, sparker de og sier stygge ting.

Denne sangen synger vi på skolen.

 Stopp ikke mobb dette her er kameraten min. Ikke fin på noe tull vennen mine god som gull, derfor vil jeg bare si i fra. En for alle og alle for en så vil jeg slå for svart og hvitt her, er nå mobbefritt. Alle har en gang stått utenfor kjent en klump inni seg så jeg vil den som er en ekte venn og våger å si fra når ting ikke er bra så derfor sier jeg stopp ikke mobb….

Hilsen Tommy


Så helt til slutt en oppfordring til alle mammaen og pappaer. Snakk med barna deres før skolestart. Ta dere en liten prat om hvor viktig det er å ta vare på dem som står i skolegården alene. Hvor viktig det er å ta avstand fra mobbing og hvor viktig det er å ta ansvar og gi beskjed til en voksen hvis de oppdager at noen blir mobbet.   
Vi ønsker jo alle lykkelige barn! :)3 kommentarer:

 1. du må jo ha verdens hærligste skolegutt!! vennene hans er utrolig heldige :) Hils han og si at det var veldig fint skrevet! klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, han er en skikkelig godklomp. Nå er skolegutten klar for morgendagen som tredjeklasse-gutt. Han gleder seg og kan nesten ikke vente. At han sovnet tidlig i kveld er nesten et lite mirakel i seg selv :)

   Slett
 2. Så kjekt å være på nett igjen etter ferien, og få lese blogger ;) Begynte med din, og det er så kjekt å lese ! For en utrolig god og skjønn gutt du har !! Ja vennene hans er heldige, og sånt får ringvirkninger ;) Håper han får et fantastisk flott skoleår ! Forresten så må han ha noen veldig flotte foreldre også ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...