mandag 6. mai 2013

Koselig kvelds-stund med glade barn og søte dyr


Noen kvelder er bare så idylliske. Igår var en slik kveld. Barna var i strålende humør og begge smilte seg i seng. Og det skjer absolutt ikke hver dag. Dere kjenner vel til hvordan barn ikke vil legge seg og haaaaler ut tiden, tramper demonstrativt inn på soverommet, roter leker ut over alt og kommer inn i stuen igjen for de er både tørst og sulten . I går var IKKE en slik dag :) 
Fikk knipset noen bilder av glade barn.

       

Her er Tommygutten eller morroklompen min som er full i tøys og tull og mange morsomme utsagn, klar for loppekassen som vi sier her i huset. Han har ordnet sveisen sin selv.

      

Her er lille trille Wilhelm, blid som en sol. Pysjen er på og han er klar for loppekassen.


Han er jo bare så herlig. Sjekk sovegutten. Bildet er tatt en TIDLIG morgen hvor han sovnet i vippestolen. Tutten er jo et selvsagt must når det er lalle tid, men vel så viktig er kosekluten eller "kosen" som den kalles. Med en gang han får ha kinnet sitt inntil den finner han roen. 


Tidlig krøkes sier bare jeg. 


Bildet er tatt for en stund tilbake, men må bare vise det frem. To bestevenner <3

Ønsker dere en god idyllisk kveld :)

(Og hvis noen lurer på hvordan det går med liste-arbeidet, så vil jeg bare si to ting. Ting tar tid og det er enda bra det er mange dager igjen av mai måned)


2 kommentarer:

  1. Så herlige bilder av flotte barn. Deilig med kvelder som går smurt, og hvor humøret er på topp!!!! Du tar forresten utrolig mange fine bilder :-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...