fredag 8. mars 2013

Ut på tur i vårluften

Gårdsdagens vær var fantastisk. Mild vår luft og sol som varmet godt i ansiktet. Henten Tommygutten før SFO begynte (altså rett etter skolen) for å gå ut å nyte finværet. Tommygutten kom springene mot meg når jeg hentet han på skolen og var så stolt. Han hadde næmlig laget en spiderman bok. The amazing spiderman for å være helt korrekt.På bildet ovenfor har han tegnet spiderman og den grønne gnomen. Synes han har vært såå flink og skrive. Ikke værst for en gutt på syv år!
Tommy er en typisk utegutt med lopper i blodet, så mens jeg gikk rolig på tur med Wilhelm i vognen løp han med Mille (hunden) i bånd frem og tilbake så han har nok mest sannsynlig gått dobbel så lang distanse som meg. Han mente midlertidig at lekeplassen var et must for lek og nistemat og en velfortjent pause.Tommy gjør akrobatiske øvelser på dissen (eller husken for de som ikke er fra Bergen ;)
Vi var også innom graven til Oleander på veien. Vinteren har lagt sitt preg i haven hans og det så rimelig stusslig ut. Lyngen var vissen og kransen har sett sine bedre dager. Hjertesteinen var sprukket og pynten bar preg av dårlig vær. Det var rett og slett så stusselig at det var ikke verdt å forevige på bilde så får heller ta bilde når nye friske blomster er kommet på plass.
Lille Mille var litt misfornøyd med å måtte vente på at pausen skulle ta slutt. Ikke var hun særlig fornøyd med å måtte stå i ro for å bli fotografert heller. Hun synes det er mye mer spennende å snuse på alt som snuses på kan langs veien.
Så tilslutt en liten bokanbefaling. Jo Nesbø sine Doktor Proktor bøker. Tommy bare elsker Doktor Proktor bøkene. De er morsomme for både store og små. Så for dere som lurer på  hvilke bøker dere skal lese for prinser og prinsesser ved leggetid er de absolutt å anbefale.


Det var en liten update av gårsdagen. Ha en fin fredagskveld :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...