søndag 19. mai 2013

Oppdatering 17 mai. Bedre seint en aldri


Oppdatering 17mai, kommer sent men godt.
I år begynte 17 mai nede hos lille Oleander. Starten på dagen var litt vemodig. Dette ville vært hans andre 17 mai feiring hadde det ikke vært for at han fikk sine englevinger så alt for tidlig. 
Savner han alltid, men kjenner det ekstra godt på slike dager. På samme dagen ifjor sløyfet jeg hele dagen og satt inne foran tv`en. Mannen og Tommygutten gikk i tog og feiret på skolen med barneleker, is og brus. Hadde dårlig samvittighet, men klarte ikke feire.Var ikke i hagen til Oleander og pyntet til 17 mai engang.
Men i år har det vært andre boller. I år har jeg både fått pyntet og feiret.


Etter jeg hadde besøkt Oleander var det hjem og panikk-rydde før lunsj-besøket kom. Er ikke særlig flink og være tidlig ute, for å putte det på en pen måte jobber jeg best under press ;)
Ryddig ble det, besøket kom og mett ble vi alle sammen.

Lille trille og verdens beste "besten"
 Etter lunsj var det et par timers pause før det var opp på skolen, kjøpe kaker og brus og vrimle rundt blant små-folk og stor-folk.  Jeg tok på meg  paparazzi oppgaven og fotograferte i hytt og dynevær mens Tommygutten løp rundt på all slags aktiviteter.
Det var ikke mangel på aktiviteter. Sekkeløp, kaste svamp, kaste på bokser, basket, sykling og fiskedag var bare noen av dem. 
Etter skolebesøket var det kakespising og kaffedrikking.


Så var den dagen over. Glade trøtte barn full i kake og brus. Alt i alt en vellykket 17 mai feiring.Håper dere andre har hatt en like fin 17 mai feiring som vi har hatt.
Ønsker dere en fortsatt god pinse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...