torsdag 19. september 2013

Når mannen steller hjemme


Rollene er byttet om. Jeg er yrkeskvinne og mannen er hjemmeværende husfar i permisjon.
Det er VIDUNDERLIG å komme hjem til ferdig laget middag, ryddig hus, klesvasken er hengt til tørk og Tommygutten er ferdig med lekser.
 
Husfaren har kledd seg i rollen som hjemmeværende, og jeg må si at jeg ELSKER det. Jeg er så fornøyd at jeg tror han gjør seg selv en bjørnetjeneste. For denne fruen er på vei til å bli godt vant, om muligens FOR godt vant. Egentlig burde jeg aldri skrevet dette innlegget og innrømmet at jeg er i ferd med å bli bortskjemt, men shit la gå, føler rett og slett for å dele med hele verden hvor godt det er å være på jobb, komme hjem, rett i matfatet og slenge en sliten kropp på sofaen.

Det verste av det hele er at jeg er på nippet til å måtte innrømme ovenfor meg selv at mannen er på vei til å overgå meg i rollen som hjemmeværende. Og en slik innrømmelse sitter langt inne for å si det mildt. Jeg for eksempel har aldri har aldri tatt meg bryet med å re sengen når jeg står opp. Jeg er for trøtt til det om morgenen! Jeg har heller ikke pleid å bake bare for å bake, slik at vi skal ha kake til kaffen etter middag.
Niks det ekke meg!
Men mannen derimot, han baker han. I dag sto nybakt eplekake med vaniljeis på menyen. MMMmmm, jeg er heldig jeg!

I visshet om at mannen kommer til å lese blogginnlegget er det best jeg slutter av her, og ikke skryter FOR mye i fare for at han blir høy på pæren. En hovmodig mann, med kontinuerlig nese i sky kan bli litt for mye av det gode ;)

Ønsker dere en god kveld, en god morgendag og en fortreffelig kommende helg!

12 kommentarer:

 1. Herlig da! :) Akkurat sånn det skal være ;)

  SvarSlett
 2. Det høres fantastisk ut, og er nok helt på sin plass :) Jeg er sikke rpå at du fortjener å bli litt bortskjemt også, nyt det (håper for din del det varer leeeenge....)!! Ha en strålende helg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg nyter det alt jeg kan:) Det varer hvertfall frem til jul. Kanskje jeg kan få mannen til å ta seg av julegave-shoppingen også. Hmmm..

   Slett
 3. Å så hyggelig innlegg !! Så deilig at du koser deg !! Hils mannen og si til han at han har skjønt det. God helg til dere. L

  SvarSlett
 4. Fantastisk altså! Mannen min baker også av og til, ikke så mye i hverdagen kanskje, men det hender ;)
  Nyt det og la deg skjemme bort!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Mannen her i hus er blitt en kløpper på baking. Jeg er mer sånn middagsmenneske og liker å lage nye ting der så da er det helt ok at han tar seg av bakevarene :)
   God helg.

   Klem

   Slett
 5. Åh så herlig! Fine mann du må ha, du må jo bare nyte det, og ja du fortjener det helt sikkert ! Deilig å kjenne seg tatt vare på er det ikkje ? ;) Tror det er veldig sunt at en bytter om på rollene av og til... Ofte er det jo slik at de er VELDIG flinke i starten, så dabber det gjerne av litt, men håper det varer ! ;)
  Riktig god helg til deg og dine
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er veldig deilig å bli litt ekstra tatt vare på! Mannen blir bare flinkere og flinkere synes jeg, så husfar rollen ser ut til å kle han MEGET bra :)

   God helg til dere også

   Klem

   Slett
 6. Du har en fantastisk mann, Silje :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant :)

   God helg til dere Marit

   Klem

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...